Luft-Luft

En luft/luftvärmepump hämtar energi direkt från uteluften för att sedan spridas som luftburen värme i ditt hus. Luft/luftvärmepumpar är särskilt intressanta för dig som har direktverkande el. Möjligheterna att spara pengar är stora, men det är viktigt att du väljer en värmepump som är anpassad för det nordiska klimatet och klarar våra kalla vintrar. Våra luft/luftvärmepumpar är dessutom utrustade med en unik, prisbelönt luftreningsteknik som gör ditt inomhusklimat sundare. På varma sommardagar kan du även ställa in din luft/luftvärmepump så att den ger svalkande kyla.

 

IVT Nordic Inverter SilverLine

Det här är vår effektivaste luft/luftvärmepump. Som namnet avslöjar är IVT Nordic Inverter utvecklad för vårt nordiska klimat och har en prestanda i absolut toppklass på marknaden. Du som har direktverkande el kan sänka dina värmekostnader med upp till 50 procent.

Klicka på bild för produktblad.

 

luft_luft

 

IVT Nordic Inverter PR-N

Den här luft/luftvärmepumpen är särskilt anpassad för mellanstora och mindre hus. Precis som namnet antyder är värmepumpen inverterstyrd, vilket innebär att värmeproduktionen automatiskt anpassas efter behovet.

Klicka på bild för produktblad.

 

prn_lightgray

 

IVT Nordic Inverter THR-N

Så effektiv att den belönats med högsta energiklass, A+++. Passar särskilt bra i större villor. WiFi-styrning ingår.

Klicka på bild för produktblad.

thr-n_bra_val

 

IVT WiHeat

wiheat

 

 

Ladda ner

Samlingsbroschyr.

 

All text och produktblad kommer ifrån IVT.se

Med reservation för felskrivning/tryck.

 

 

Ralph Ekströms EL & VVS HB. 070-7539036 / 0707328852 / Email: info@rekstrom.se © 2017